Acteurs

Buro Verheijen beschikt momenteel over een landelijk bestand van circa 30 acteurs. Er is vast en zeker een trainingsacteur bij die past bij uw organisatie en behoefte. Zo zijn er acteurs die zich richten op het omgaan met agressie of met psychisch gestoord gedrag. Anderen zijn gespecialiseerd in verzuimbeleid of onderhandelingsvaardigheden. Daarnaast zijn acteurs in ons netwerk inzetbaar als assessmentacteur, mystery-guest of als co-trainer.

Onze trainingsacteurs zijn bekend met uiteenlopende werkvormen. Zij kunnen, als u dat wenst, de trainer adviseren en zo de effectiviteit van de training verhogen.


Hieronder vindt u een greep uit ons acteursbestand.

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een acteur graag inzetten, neem dan hier contact met ons op.

(Het overzicht is op dit moment incompleet en wordt de komende periode bijgewerkt)

Niels Lemmens
Niels Lemmens
Als eigenaar van Buro Verheijen vind ik het belangrijk om zelf in het werkveld als acteur aan de slag te zijn. Mensen met een goed en veilig gevoel de training laten verlaten is mijn hoofddoel. Het ergste wat je dankzij een acteur kan overkomen is bewustwording.
Jurgen Veenstra
Jurgen Veenstra
Als acteur ben ik invoelend, waak ik ervoor de ‘ander’ niet weg te spelen. De drive is altijd leerdoelen te verwezenlijken. Met elkaar ontdekken waar knelpunten zitten om zo het werk, de rol van de medewerker en zijn/haar beleving naar een hoger inzicht of plan te brengen. Ik zie mijzelf als gereedschap, mijn ego speelt geen rol……….
Hans van Duijn
Hans van Duijn
Ik werk sinds 2005 als trainingsacteur en met plezier voor Buro Verheijen. Mijn specialisatie ligt op het gebied van competentiegericht- en oplossingsgericht werken, assessments, mensen met verstandelijke beperking of persoonlijkheidsstoornissen. Ik vind het belangrijk dat deelnemers van een training er een goed gevoel aan overhouden, en probeer het oefenen met acteur altijd een succeservaring te laten zijn.
Alexandra Janssen
Alexandra Janssen
Sinds 1998 werk ik als trainingsactrice in diverse communicatietrainingen. Aan den lijve te kunnen ervaren wat het effect is in het contact met de ander geeft inzicht en handvatten. Ik vind het belangrijk dat in de interactie bewustzijn word gecreëerd over de dynamiek op inhoud en relatie. Ik werk transparant en bied een veilige setting om te kunnen leren; op een laagdrempelige manier en met humor nodig ik je uit voor een experiment.
Mina Abbou
Mina Abbou
Vanaf 2005 werkzaam als trainingsactrice. Ik heb veel ervaring met diverse doelgroepen (onderwijs, kraamzorg, jeugdzorg, veilig thuis, gemeente). Met mijn Marokkaans-Limburge culturele achtergrond zie ik er 'buitenlands' uit, maar met mijn zachte G verras ik. Mijn culturele achtergrond komt soms goed van pas. Maar dit hoeft natuurlijk niet. Ik volg ten alle tijde de deelnemer in zijn/haar leerdoel.
Ginie Koopmans
Ginie Koopmans
Ik ben afgestudeerd Drama Docent (1984) en heb daarna aan de wieg gestaan van een nieuw en prachtig vak; Trainingsacteur! Ik ben zeer breed inzetbaar, maak snel en makkelijk contact en zorg voor een prettige werksfeer, ben dynamisch, integer en vind humor belangrijk, kan snel op veranderende situaties inspelen, lever afwisselend en geloofwaardig spel en ben in staat om weloverwogen en opbouwende feedback te geven.
Paul Schulte
Paul Schulte
Paul is een enthousiaste trainersacteur bij Buro Verheijen, die nieuwsgierig op zoek gaat naar positieve ervaringen met mensen. Hij observeert en heeft een ontspannen houding. Met humor, improvisatie en professionele feedback haalt hij het maximale uit wat een mens in zich heeft.
Marco Pesch
Marco Pesch
Van een daverend applaus in de theaterzaal, naar een glimlach in de trainingsruimte. Ik besef me dat door te luisteren, te doen en te experimenteren jij als cursist kan leren. Want daar gaat het om, dat jij sterker de trainingsruimte uitkomt.
Jorick Jochims
Jorick Jochims
Ellen Lejeune
Ellen Lejeune
Ik werk 23 jaar als trainer en trainingsactrice. Beide professies doe ik met passie. Mijn theaterachtergrond neem ik altijd mee in mijn werk. Het begint allemaal met contact en verbinding. Ik doe leiderschapstrajecten, communicatietrainingen, agressietrainingen, feedback en situationeel leidinggeven. Ik werk ook in het Engels en het Duits.
Claudia van Mechelen
Claudia van Mechelen
Ik ben Claudia van Mechelen, trainingsactrice sinds 1996 en zet me met veel plezier in voor de organisaties die via Buro Verheijen trainingen ondersteunen met acteurs.
Nadine Kamer
Nadine Kamer
Hét leermoment creëren. Een duwtje geven naar bewustwording, inzicht en verandering... In veiligheid spelen we, zet ik mijn fijngevoeligheid in en benoem ik scherp wat ik zie. Bij Buro Verheijen combineer ik dit met mijn ervaringsdeskundigheid in de zorg.
Theo Verheijen
Theo Verheijen
Ik werk 19 jaar als trainingsacteur. Voorheen heb ik 28 jaar in de zorg gewerkt, van ziekenverzorgende tot adjunct-directeur. Ik ben begonnen als trainingsacteur bij andere bureaus en richtte in 2005 Buro Verheijen op dat in 2017 werd overgedragen aan Niels Lemmens. Nu werk ik nog regelmatig voor het Buro als trainingsacteur.
Maria Kapteijns
Maria Kapteijns
Ik werk ruim 25 jaar met veel plezier als trainingsacteur voor uiteenlopende doelgroepen en ben bekend met diverse methodieken. Voor mij is het gevoel van veiligheid in de groep het allerbelangrijkste. Als acteur speel ik de rol realistisch/naturel, afgestemd op de persoon tegenover mij en gericht op het leerdoel. Ik werk met veel voldoening en goede ervaringen vanaf de oprichting bij Buro Verheijen.
Er zijn helaas geen acteurs gevonden met deze naam!